"brainLight" Life in balance.

De nieuwe dimensie van audiovisueel ontspannen in Belgie. 

Burn-out preventie.

Voor meer levensenergie!

Wij staan garant voor het aanleveren van de beste toestellen, materialen die bijdragen aan de verbetering van uw gezondheid, conditie, stressmanagement, de bevordering van uw privé - werkzame leven en sportprestaties.

U kan met onze producten kennis maken en uitproberen op verschillende beurzen waar wij gedurende het jaar aan deelnemen.

Op afspraak is het mogelijk dat wij met onze mobiele relaxbox op uw locatie komen om u een vrijblijvende kennismakingssessie van  "brainLight" audiovisuele massagesystemen te laten beleven. En u te laten ervaren of het "brainLight" systeem iets voor u kan betekenen en u zou overwegen een "brainLight" systeem aan te schaffen voor u en voor uw werknemers of klanten.

Op aanvraag kan onze brainLight mobiele relaxbox  ingezet worden voor permanent gezondheidsmanagement of tijdens gezondheidsdagen, opendeurdagen, vergadermarathons, teambuildingmomenten, bedrijfsfeesten, als extra beloning voor het personeel, secretaressedag op locatie in uw bedrijf.

Een bedrijfsmassage is een investering die u dezelfde dag al terug verdient.

Als extra voor uw gasten in hotels, B&B 's, wellnesscentra, woonzorgcentra, revalidatiecentra,  infoavonden in sport-, training - en coachingcentra...

Druk hier voor onze ontspanningsformule op maat. 

Zie kalender beurzen / infodagen 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!